Certificari si autorizari

ATESTAT ADMINISTRATOR CONDOMINII

Certificat eliberat de Primarul Timisoare – Comisia pentru Atestarea Administratorilor, in conformitate cu prevederile legii 196/2018 actualizata.

CALIFICARE KNX "open STANDARD"

In domeniul automatizǎrilor pentru clǎdiri rezidentiale si comerciale. Acesta este reglementat prin standardul international ISO/IEC 14543-3, standardul european CENELEC EN 50090 si CEN EN 13321-1 si standardul chinez GB/Z 20965.

ATESTAT FACILITY MANAGEMENT

Certificat curs autorizat de Autoritatea Nationala pentru calificari, fiind recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de catre Ministerul Educatiei.

Cursul are la baza programa stabilita prin standardul ocupational pentru educatie si formare profesionala, pentru ocupatia de „manager de facilitati”, cod COR 242117 Cursului de specializare in domeniul Facility Managementului.

Cursul este organizat in parteneriat cu Real Estate User Group (REUG) din cadrul Universitatii Tehnice Viena. Despre ROFMA: Asociatia Romana de Facility Management – ROFMA – este o asociatie non-profit, infiintata in anul 2009 cu scopul de a sustine, dezvoltasi promova serviciile de Property & Facility Management in Romania.

ROFMA defineste standardele si normele in domeniul Facility Management din Romania, constituie o platforma de comunicare de specialitate pentru membrii sai si o interfata valoroasa intre comunitatea de facility Management si autoritatile locale si nationale. ROFMA stabileste si dezvolta relatii de colaborare cu organizatii similare regionale si internationale. Astfel, este membru activ al EuroFM – Asociatia Europeana de Facility Management.

Colaborarea companiei IFM cu asociatia profesionala ROFMA pozitioneaza organizatia noastra in randul practicienilor de top din industria administrarii profesioniste de imobile si facilitati alaturi de: ISS; BSS; MT&T; IFMA; Coral Construct; UTI si multi altii.

AUTORIZARE IN DOMENIUL APARARII IMPOTRIVA INCENDIILOR

Cladirile noi de locuinta au o complexitate diferita, in special daca sunt imobile. Dispun de echipamente de detectie si alarmare pentru situatii de urgenta, echipamente care sunt conectate cu lifturile, controlul acces si alte echipamente care trebuie sa functioneze impreuna in cazul declansarii unui incendiu. Functionarea corespunzatoare a acestora pe toata durata existentei cladirii si conform legislatiei in vigoare este cruciala pentru protejarea integritatii persoanelor si a investitiei.

CERTIFICARE DE CALITATE ISO 9001/2008

Certificare realizata prin Organismul de Certificare BUREAU VERITAS.

Bureau Veritas este o companie leader mondial de servicii profesionale. Organismul ofera solutii personalizate pentru a ajuta organizatiile sa realizeze, sa mentina si sa demonstreze conformitatea cu indatoririle de calitate, sanatate, securitate, mediu si responsabilitate sociala. Abordarea organismului de certificare este completa, este gandita pe termen lung si este in deplina concordanta cu partenerul de afaceri. Încă de la formare în 1828, Grupul Bureau Veritas a construit o expertiza completa recunoscută la nivel mondial.

Reţeaua Grupului de birouri regionale şi locale gestionează relaţia cu clientii şi oferă o gamă largă de servicii inclusand servicii de inspecţie, de testare, audit, certificare, clasificare navala şi de asistenţă tehnică, formare şi outsourcing.

Atunci când este cazul, Bureau Veritas poate furniza, de asemenea, servicii de consiliere. Organizaţiile mari şi mici, private sau publice, se pot baza pe Bureau Veritas să le sprijine în protejarea marcilor, activelor şi afacerii. Bureau Veritas joaca un rol cheie în atât de gestionarea riscului cat şi in imbunătăţirea performanţelor si dispune de aptitudini multidisciplinare de la peste 39000 de angajaţi în 900 birouri şi laboratoare din întreaga lume.

Colaborarea companiei IMOTRUST FACILITY MANAGEMENT cu organismal de certificare Bureau Veritas este unul de excelenta, organizatia noastra beneficiind de pe urma vastei experiente, ceea ce se reflecta prin sistemul de calitate implementat la nivelul companiei noastre, spre satisfacerea clientilor nostri.

Certificat de membru CCIPR – Camera de Comert pentru Italia.

Camera de Comert Italiana pentru Romania (CCIpR) a fost creata in 1994 ca persoana juridica romana, de catre 40 de membri fondatori, printre care figurau cele mai mari companii italiene din tara.

Incepand cu anul 2005, CCIpR este recunoscuta oficial de catre guvernul italian.CCIpR, care numara mai mult de 200 de membri, acorda o atentie deosebita actiunilor de promovare a principiilor de integrare europeana, de transparenta si cele mai bune practici, si are printre obiectivele sale principale promovarea comertului bilateral dintre Italia si Romania, precum si sprijinirea intereselor colective a membrilor sai.

Scroll to Top