Despre noi

Despre noi

Suntem o companie specializata in domeniul administrarii de imobile si activitati suport pentru administrari complete de imobil.

Beneficiind de experienta vasta de peste 12 ani in domeniul tranzactionarii de imobile, administrare fizica de portofolii real estate in mai multe orase, oferim solutii bazate pe realitatile economice locale si verificate in peste 20 de ani de experienta.

Serviciile noastre complete si complexe permit locuitorilor unui imobil si al operatorilor economici din acestea sa se concentreze 100% pe activitatea lor de baza, avand certitudinea ca imobilul in care locuiesc sau muncesc este sub control, si ca bugetul aprobat pentru acesta este adecvat.

Lucru în echipa

Echipa noastra este compusa din administratori de imobil, experti tehnici, instalatori, electricieni, economisti care pun pretuire in fiecare proces pe care il urmaresc pentru client. Suntem o Echipa complexa, sudata de experiente comune care ne ajuta sa anticipam corect cerintele clientului si sa le satisfacem corespunzator.

Punem accent pe istorie

Ne respectăm tradiția și experiența, dar suntem și în pas cu noile tendințe și tehnologii pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii pentru clienții noștri. În esență, punem accent pe istorie pentru a construi un viitor mai bun.

Rezultate economice

Suntem determinați să atingem obiectivele noastre financiare și să obținem rezultate economice solide, în timp ce oferim clienților noștri cele mai bune servicii și soluții.

50

Proiecte de succes

20

Ani experiență a grupului

30

Oameni dedicați

200

Clienți mulțumiți

Despre

Actionari

FLORENTINA TINC

Este licentiata in Relatii Internationale si Studii Europene, are o consistenta experienta externa si interna in domeniul managementului de proiecte, proiecte europene, managementul financiar al proiectelor, documentarea activitatilor de proiecte. A fost de-a lungul timpului, cea mai tanara participanta la majoritatea actiunilor de formare profesionala pe care le-a urmat in extern. A evoluat apoi de la baza spre functii de conducere, management si negociere in Vanzari de imobiliare, facand performanta prin capacitatea sa de management performant si control al proceselor din companie. A facut apoi tranzitia in gestionarea de portofolii imobiliare de 12 ani, unde, pana in prezent, face performanta prin rapiditatea modului in care rezolva probleme multiple, pe mai multe niveluri si grade de dificultate.

Este exigenta cu timpul sau dar si cu felul in care resursele sunt consumate in general, urmarind potentialul maxim din resursele de care dispune. Astfel, colaboratorii carora li se incredinteaza lucrarile pentru imobilele pe care societatea le administreaza stiu ca, Florentina Tinc este un om care asteapta mereu performanta.

II plac oamenii si interactiunea cu acestia, este un bun ascultator si foarte creativ, gasind cele mai bune solutii pentru problemele care se ivesc in administrarea imobilelor.

Ca manager, isi indrageste Echipa, le creeaza acestora oportunitati de crestere profesionala, le acorda libertate si autonomie in desfasurarea activitatii insa totodata, verifica cu acuratete rezultatele, manifestate prin gradul de satisfactie a clientilor.

FLORIN CONSTANTINESCU

Este o achizitie deosebita pentru Echipa IFM. Poli-calificat, de la activitatile de teren, pana la autorizari tehnice complexe, licentiat in Arhitectura, Florin Constantinescu este acel om care creaza valoare in tot ce face. Este omul care gandeste diferit si creativ, contrar naturii specialitatilor in care se remarca. A condus echipe de cate 10 arhitecti si desenatori, a condus de-a lungul timpului echipe de electricieni, instalatori, gestioneaza relatiile dificile de interfata intre partile interesate in cadrul imobilelor, controleaza servicii desfasurate de furnizori, executa planul de Mentenanta si intretinere stabilit de catre organele de conducere si control ale asociatiilor de proprietari.

Ca manager, este un om flexibil dar foarte performant si atent la indicatori. Indrageste munca alaturi de oameni de diferite profesii si niveluri de experienta, este un bun coechipier si excelent ajutor la nevoie.

Angajamentul nostru pentru parteneriate puternice.

Day to Day Support

IMOTRUST FACILITY MANAGEMENT reprezinta angajamentul nostru pentru parteneriate puternice, servicii profesionale complete de facility management, administrare si intretinere spatii si birouri, servicii performante care imbunatatesc functionarea de zi cu zi din cadrul companiei dumnevoastra si reflecta imaginea pe care doriti sa o transmiteti.

Valorile IMOTRUST FACILITY MANAGEMENT

Care oferă cadrul comun pentru deciziile, acțiunile și conduita noastră:

Încredere și valoare

Clienții noștri

Scroll to Top